Op zoek naar sportieve maar ook ontspannende activiteiten tijdens uw verblijf aan de Costa del Sol? Wij hebben voor u een fantastisch pakket samengesteld waarbij u in 3 dagen ook nog eens heel veel van de omgeving zult ontdekken. U kunt zelf de dagen bepalen en het pakket eventueel uitbreiden naar wens of met een verblijf in een hotel of B&B. Beleef wat de Costa del Sol u te bieden heeft....


Golf, 9 holes

Let's get the ball rolling  !

De Costa del Sol wordt ook wel de Costa del Golf genoemd dankzij het enorme aanbod aan golfbanen. U gaat 9 holes golfen op een uitdagende baan onder begeleiding van een PGA Professional. Op basis van uw niveau zal hij u tips & tricks meegeven om uw spel te verbeteren. Bent u een beginner? geen probleem. Wij zorgen ervoor dat ook u, zoals velen, verslaafd wordt aan dit spelletje. Nadat u de feilloos de bal in de hole's heeft geput kunt u onder het genot van een drankje nog nagenieten van het mooie weer en de mooie resultaten.

Extra mogelijkheden:

- Extra greenfees met keuze uit meer dan 25 banen.

- Driving Range les & Course Management.

- Transfer vanaf uw hotel / verblijf

Inclusief:

- 9 Holes greenfee

- PGA Professional begeleiding

- Huurclubs

- Giftsetje


Gravel, Race of Mountainbike Tour                

Puur Fietsen ! Puur Genieten !

Een dagdeel puur genieten van het fietsen, onder begeleiding van een ervaren gids. De route is  zo samengesteld dat een ieder de ervaring beleefd in een onvergetelijke fietsdag. Het gebied waar je rondtoert ligt in de prachtige natuur met adembenemende berguitzichten, ruige bergtoppen en afwisselende glooiende landschappen en je hebt al snel de beste ingrediënten voor zowel de beginnende als de wat meer ervarene fietser. Dus.... voor ieder wat wils en voor alle fietsliefhebber een onvergetelijke ervaring. 

Extra mogelijkheden

- Tussenstop met lunch

- Extra dagen fietsen

- Fietslocatie in overleg

Inclusief:

- Huur Gravel , Race of Mountainbike fiets

- Gids

 


Buggy Tour                                           

Zie de andere kant van Marbella in style!

Laat u meenemen op een onvergetelijk avontuur door de bergen van de Costa del Sol met de meest "powerful" 550CC ZForce 4 wheel drive buggies. Op de 1e  stop kunt u onder het genot van een drankje, op hoog niveau, genieten van het adembenemende uitzicht over Gibraltar en Marokko. Nadat u natuurlijk de mooiste selfies heeft gemaakt, wordt de tour voortgezet door de smalle straatjes van Estepona waarna we off road  het weer hoger op gaan zoeken voor een 2de stop met schitterende uitzichten over Málaga. Bij terugkomst kunt u onder het genot van een drankje nog nagenieten van deze schitterende ervaring.

Extra mogelijkheden:

- Transfer vanaf uw hotel / verblijf

- Bandanas en dustgoggles

- Verlenging tour

- BBQ Lunch

- Stop voor een frisse duik bij strandbar

Inclusief:

- 2 uur Buggy tour ( 2 personen per buggy)

- Gids

- Drankje


                                                                                     v.a. € 160,00 p.p.

                                                                Aanvraag mijn ultieme sportieve ervaring

Voorwaarden: Boeking minimaal 4 personen.